XIX. Szőlészeti és Borászati Konferencia

REGISZTRÁCIÓ ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A XIX. Szőlészeti és Borászati Konferencián való részvételi szándékát jelezheti:
  • A letölthető Jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével: e-mailben a kfk.titkarsag@uni-eszterhazy.hu címre vagy postai úton a következő címre: Eszterházy Károly Egyetem, Kutatási és Fejlesztési Központ, 3300 Eger, Leányka utca 6. G épület;

A Jelentkezési lap visszaküldésének határideje: 2018. 02. 18.

Regisztrációs díj:

XIX. Szőlészeti és Borászati Konferencia
2018. február 22-23.
bruttó 18.000,- Ft

A regisztrációs díj tartalmazza a kísérő programok, írásos anyagok valamint a kávészünetek és étkezések, a sétáló borkóstoló költségeit, továbbá két Winescan ajándékkupont (11 000 Ft értékben), mely boranalitikai szolgáltatásunk térítésmentes igénybevételére jogosít (további információk: https://laborszolgaltatas.uni-eszterhazy.hu/site/services/boranalitika).

Kérjük, hogy a XIX. Szőlészeti és Borászati Konferencia részvételi díját az Eger Innovations Kft. részére, az Eger és Környéke Takarékszövetkezet 62800280-11039529-00000000 számú számlára szíveskedjen elutalni, számla ellenében, melyet a regisztráció beérkezését követően, az ott megadott számlázási adatok alapján állítunk ki és küldünk meg Önnek a megjelölt e-mail és postázási címre. Kérjük, hogy az átutalás közleményében tüntesse fel a résztvevő nevét és az "SZBK regisztrációs díj" jelszót (pl. "Kovács Krisztina, SZBK regisztrációs díj").
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyszínen nincs lehetőség készpénzfizetésre!