XX. Szőlészeti és Borászati Konferencia

XX. Szőlészeti és Borászati Konferencia

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Változó világunk újabb és újabb kihívásokat állít elénk, amelyek felismerése és megoldása a siker és versenyképesség megtartásának kulcsa. A magyar szőlő-bor ágazat jövője, a szőlészetek és borászatok fejlődési igényén túl, az oktatás és kutatás szerepvállalásának mértékétől és hatékonyságától függ.

Huszadik alkalommal kerül megrendezésre Egerben Szőlészeti és Borászati Konferencia, amely az elmúlt évtől megújult stílusban és tematikában segíti az ágazati szereplőket a leginkább foglalkoztató kérdések és problémák megismerésében és megvitatásában.

A jubileumi konferencia előadásait ezúttal is a minőségi fejlődést szolgáló legfontosabb témák köré igyekszünk szervezni.
A háromnapos rendezvényen bemutatásra kerül az Egerben épülő Szőlő-bor Kutatás-fejlesztési Kiválósági Központ eddigi tudományos munkájának eredményei, nemzetközi jógyakorlatok, szakértői értékelések.

Előadóink között üdvözölhetjük többek között Caroline Gilby-t (Master of Wine), a lengyel borpiaci szakértő Monika Bielka-Vescovi-t és Dominique Valentin-t a Dijon-i Szőlészeti Borászati Egyetem professzorát, illetve számos további neves magyar, valamint külföldi előadót.

Ajánljuk figyelmükbe a részletes programot és várjuk Önöket Konferenciánkon!

Dr. Liptai Kálmán, rektor, Eszterházy Károly Egyetem

Dr. Lőrincz György, elnök, Egri Borút Egyesület

Dr. Váczy Kálmán Zoltán, főigazgató, Eszterházy Károly Egyetem Kutatási Fejlesztési Központ