St. Andrea MasterClass
A jó minőségű egri bort nem csak a gondosan megválasztott terület és a szőlőfajták, a borvidék klímája határozza meg. A munka, a szeretet és a borász, melyek együttesen alkotják a jó bort.
A St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet különleges borait Dr. Lőrincz György borász mutatja be az Eszterházy Károly Egyetem Dísztermében (3300 Eger, Eszterházy tér 1., A/201 terem). A zártkörű programra a Macok Bisztró és Borbár szervezésében, 2017. április 6. 16:30-17:30 között kerül sor. Egri borok egy különleges dűlő fókuszában - Ritka tételek kóstolója. „Számomra a Nagy-Eged-hegy a borvidék legmisztikusabb területe. Történelem a javából, mind az emberiség tekintetében, mind földtörténeti és szőlőtörténeti szempontból. Nagyszerű érzés leülni a szőlősorok végére, és lebegni a város felett! Hogy mire gondolok olyankor? A világra, a Teremtőre, a családomra, az emberekre, a kapásokra, a múltra és a jövőre, a szeretetre, a jó dolgokra, és persze a borra, a NAGY BORRA. Úgy hiszem, ez a hegy erre való!” – Dr. Lőrincz György
BORSOR
Mária Nagy-Eged-hegy cuvée 2014 Mária Nagy-Eged-hegy cuvée 2012 Mária Nagy-Eged-hegy cuvée 2011 Nagy-Eged-hegy dűlő Egri Bikavér 2012 Nagy-Eged-hegy dűlő Egri Bikavér 2011 és a ráadás: Merengő Egri Bikavér 2006 Ritka lehetőség, hogy ezeket a különleges borokat együtt kóstolhassa az ember, ráadásul úgy, hogy az alkotó borász mutatja be őket. A borokhoz illő, különleges ételeket a Macok Bisztró és Borbár szolgálja fel. A Macok Bisztró és Borbár Eger egyik könnyed és fiatalos lendületű vendéglátóhelye, mely egyedülálló kulináris élményt kínál. Borkínálatukban nemcsak a helyi borászok bemutatására törekszenek, hanem olyan borkülönlegességeket is kínálnak, amelyek már csak a gyűjtők pincéjében találhatók meg. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a St. Andrea MasterClass rendezvényünkre, melynek regisztrációs díja 25.000 Ft! A regisztráció menete: Részvételi szándékát jelezheti a Regisztráció menüpont alatt letölthető Jelentkezési lapon, az Online regisztrációs űrlapon, vagy e-mailben Tuza-Matyus Judit kapcsolattartónál a tuza.matyus.judit@uni-eszterhazy.hu email címen. Kérjük, hogy a részvételi díjat a Macok Bisztró és Borbár részére, a Budapest Bank: 10103513-88765300-01004006 számú számlára szíveskedjen elutalni, számla ellenében, melyet a regisztráció beérkezését követően, az ott megadott számlázási adatok alapján állítunk ki és küldünk meg Önnek a megjelölt e-mail és postázási címre. Kérjük, hogy az átutalás közleményében szíveskedjen feltüntetni a résztvevő nevét és az "SZBK Masterclass" jelszót (pl. "Kovács Krisztina, SZBK Masterclass"). Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyszínen nincs lehetőség készpénzfizetésre! |
2017. április 5-7., Eger