XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia
Az Eszterházy Károly Egyetem
Élelmiszertudományi és
Borászati Tudásközpontjának szervezésében idén immár tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az egri Szőlészeti és Borászati Konferencia.
A
XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a szőlészeti-borászati szektor
szereplői találkozzanak. A rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik a
hazai és nemzetközi előadókkal, valamint más
kutatókkal történő kapcsolatfelvételre, a
poszter szekció keretein belül pedig saját eredményeiket is megvitathatják. A konferencián a
kisebb birtokok és a szektor legjelentősebb szereplői egyaránt képviseltetik magukat, ahol átfogó képet kaphatnak a terület aktuális helyzetéről. A konferencia a korábbi évek során
igen sikeresnek bizonyult, így reméljük, hogy az egri Szőlészeti és Borászati Konferencia továbbra is a szektor legnagyobb volumenű és legszélesebb körű érdeklődésre számot tartó
rendezvénye maradhat.
Témakörök:
- A szőlő tőkebetegségei
- A szőlő aranyszínű sárgasága
- Termőhely-kutatás
- Szőlő-bor kiválósági központ Egerben
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Dr. Váczy Kálmán Zoltán
mb. főigazgató
Eszterházy Károly Egyetem
Kutatási és Fejlesztési Központ
|