XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia

XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia

Az Eszterházy Károly Egyetem Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpontjának szervezésében idén immár tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az egri Szőlészeti és Borászati Konferencia.

A XVIII. Szőlészeti és Borászati Konferencia kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a szőlészeti-borászati szektor szereplői találkozzanak. A rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik a hazai és nemzetközi előadókkal, valamint más kutatókkal történő kapcsolatfelvételre, a poszter szekció keretein belül pedig saját eredményeiket is megvitathatják. A konferencián a kisebb birtokok és a szektor legjelentősebb szereplői egyaránt képviseltetik magukat, ahol átfogó képet kaphatnak a terület aktuális helyzetéről. A konferencia a korábbi évek során igen sikeresnek bizonyult, így reméljük, hogy az egri Szőlészeti és Borászati Konferencia továbbra is a szektor legnagyobb volumenű és legszélesebb körű érdeklődésre számot tartó rendezvénye maradhat.

Témakörök:

  • A szőlő tőkebetegségei
  • A szőlő aranyszínű sárgasága
  • Termőhely-kutatás
  • Szőlő-bor kiválósági központ Egerben
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Dr. Váczy Kálmán Zoltán
mb. főigazgató
Eszterházy Károly Egyetem
Kutatási és Fejlesztési Központ